Subtotal   0,00You have 0 items in cart

info

bnb info

Hey hallo,

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Jeroen Blok, ik ben 42 jaar, vader van Tibbe en Jonne en behulpzame echtgenoot van Hanke. Naast al dit moois ben ik ook illustrator, fotograaf, kunstenaar, bedenker en maker. Met mijn 42 jaar kan ik nog een aardig potje skaten, wat ik dan ook graag zo vaak mogelijk doe. ­­­Ook heb ik mijn hart verpand aan de dieren op de kinderboerderij van Nieuwkoop, dus elke zondag kunnen zij op mij rekenen voor vers hooi, water en biks. En natuurlijk maak ik tijd om avonturen te beleven met mijn zoontjes, met botten zoeken en kamperen als favoriet, 

Met veel plezier ben ik bezig met het uitbreiden en onderhouden van ‘Zoziejemaar‘. Een prachtplek om projecten uit te werken en af te ronden. Mijn verlanglijst is groot: kaarten, shirts, vloerkleden, tassen en skateboards, kleding, petten om er een paar te noemen. Momenteel werk ik bijvoorbeeld aan een serie behang met een aantal van mijn prints. Ik vind het belangrijk om bij het vervaardigen van mijn producten rekening te houden met het welzijn van mens en natuur. Mijn illustraties, bijvoorbeeld, zijn offset gedrukt op 300 gram ongestreken Artic Munken papier (ecologisch geproduceerd) met drukinkt op plantaardige basis.

Ook maak ik regelmatig geboortekaartjes. Samen met de toekomstige ouders maak ik een origineel, ‘one off a kind’ kaartje. Volledig naar wens, met gevoel en vaak met een verhaal. Niet zomaar een kaartje dus. Omdat ik vaak op groot formaat schilder en teken wordt er vaak gebruik van de mogelijkheid om het originele werk te kopen. Super tof om op de kinderkamer te hangen en natuurlijk voor later. (prijs in overleg)

Samenwerken? Natuurlijk wil ik dat! Ik ga graag in gesprek om af te tasten wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen tot iets mooi kunnen komen. Door mijn kennis op verschillende vakgebieden als fotografie, beeldenkunst, grafische vormgeving en ontwerpen ben ik breed inzetbaar. Ik doe graag mee, zet graag op en doe graag mee.,

Op Zoziejemaar vind je ook een aantal van mijn originele illustraties. Soms gemaakt voor een boek, of voor een gedicht, een idee of gewoon omdat het kon en mocht. Heb je interesse in één van de originele werken dan kun je mij contacten.

Bezoek ook een mijn andere websites als kunstenaar, fotograaf en mijn eigen merk:

www.gentlemenskateboard.com
www.michaelviktor.com
www.jeroenblok.com

De vriendelijkste groeten,

 

Bewaren